Najbolji proteini koje možeš naći kod nas

Najbolji proteini koje možeš naći kod nas

Profesionalni proteini 100% na bazi surutke

Benefiti profesionalnih proteina 100% na bazi surutke

Proteini od 100% surutke napravljeni su od najboljih proteinskih koncentrata I proteiniskih izotopa iz surutke. Sadrže Amino kiseline sa L-Glutamenom, L-Leucine I Taurin BCAA koji poboljšava uzimanje proteina.
Dolazi sa dodatim digestivnim enzimima.
Bez masti, šecera I Aspartama.

Opis profesionalnih proteina 100% na bazi surutke

Profesionalni proteini na bazi surutke su jedna od najboljih mešavina proteina u Evropi koja je posebno razvijena da pomogne oporavak i povecćava rast mišića. Kombinacija koncentrata surutke i izolata surutke obezbeđuje uravnoteženu mešavinu proteina sa dodatnim digestivnim enzimima i aminokiselinama, takođe poboljšava uzimanje proteina i ubrzava oporavak

Dodata amino kiselina Matrix uključuje mešavinu L-Leucina, L-Glutamina i Taurina kako bi pomogli da se održi pozitivan nivo azota u telu, ubrzao oporavak mišicća i pomogao pri jačanju imunog sistema uz povećanje sinteze proteina.

Uzimanje Profesionalnih proteina 100% na bazi surutke nakon treninga vam omogućava da unesete proteine u svoje telo brže nego da jedete sami, dajući mišićima gorivo koje je potrebno da se oporave i rastu brže.

Profesionalni proteini se takođe mogu uzimati ako niste jeli nekoliko sati da bi se obezbedilo brzo i jednostavno povećanje proteina koji brzo dostižu u vaše mišiće.

Kao dodatak ishrani, protein surutke je savršeno rešenje za korišćenje tokom cele godine, bez obzira na to da li ste na dijeti ili povećavate masu.

SASTOJCI

Banana: Koncentrat proteina surutke (iz mleka, emulgator: soja lecitin) koji sadrži laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin i imunoglobulinske frakcije proteina; Taurin, Flavors (Banana, Cream), Dekstroza, Natrijum hlorid, L-Glutamin, učvršćivač (Ksantan guma), zaslađivači (Acesulfame K, Sucralose), L-Leucin, Izolat Proteina surutke (iz mleka, Emulgator: Soja Lecitin), Bromelain ekstrat iz Ananas comosus (1200 GDU / g), Papain ekstrat iz Carica papaie (1,5 FIP U / mg).

Karamel: Koncentrat proteina surutke (iz mleka, emulgator: soja lecitin) koji sadrži laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin i imunoglobulinske frakcije proteina; (10-12%), natrijum hlorid, dekstroza, L-glutamin, učvršćivač (ksantan guma), L-leucin, zaslađivači (Acesulfam K, sukraloza), Izolat proteina iz surutke (iz mleka, emulgator: soja lecitin), Bromelain ekstrat iz Ananas comosus (1200 GDU / g), Papain ekstrat iz Carica papaie (1,5 FIP U / mg)

Čokolada: Koncentrat proteina surutke (iz mleka, emulgator: soja lecitin) koji sadrži laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin i imunoglobulinske proteinske frakcije; (10-12%), taurin, ukusi (čokolada, krem), natrijumhlorid, L-glutamin, L-leucin, učvršćivač (ksantan guma), zaslađivači (Acesulfam K, Sucralose) iz mleka, emulgator: soja lecitin Bromelain ekstrat iz Ananas comosus (1200 GDU / g), Papain ektracted from Carica papaia (1,5 FIP U / mg), dekstroza.

NAUKA IZA RASTA MIŠIĆA

Nakon treninga, vaše telo počinje popravljati ili menjati mišićna vlakna otečena putem ćelijskog procesa koji spajaju mišićna vlakna zajedno i tako formiraju nove proteinske žice (miofibrils). Ovi miofibrili povećavaju broj i debljinu, to uzrokuje mišićnu hipertrofiju ili rast.

Rast mišića se javlja samo kada je stopa sinteze mišićnih proteina veća od brzine razgradnje mišićnih proteina. Međutim, to se ne dešava dok podižete težine, već se javlja kada se telo odmara.

Ključ za proizvodnju prirodnog mišića je sposobnost kontinuiranog stavljanja mišića pod više stresa nego što se oni koriste. Ovo se radi na tri glavna načina, mišićna tenzija, otečenje mišića i metabolički stres.

Napetost mišića

Kao što je već pomenuto, za rast mišića potrebno je staviti mišiće pod više stresa nego što su prilagođeni. Ovo se prvenstveno vrši podizanjem progresivno veće težine. Dodatna napetost mišića izaziva promene u svojoj hemiji, omogućavajući rast mišića i jačanje veze između motornih jedinica unutar mišićnih ćelija.

Otečenost mišića

Ako ste ikada osećali bol nakon treninga, to je način tela da vam kaže da su otečeni lokalni mišići. Iako ovo zvuči loše, to je proces kojim telo razvija veće mišiće.

Lokalizovano oticanje mišića ili odložena upala mišića (DOMS) dovodi do oslobađanja upalnog molekula koji forsira oporavak ćelija i zamenjuje otečena mišićna vlakna, to ih čini debljim u procesu. Tipično se ova vrsta upale s vremenom smanjuje pomoću dodatnih mehanizama.

Metabolički stres

Ako ste ikada osjetili upalu ili „pulsiranje“ nakon treninga, onda ste doživeli metabolički stres. Metabolički stres izaziva oticanje oko oštećenog mišića i pomaže pri rastu vezivnog tkiva. Ovo je poznato kao sarkoplazmična hipertrofija i ponekad je to razlog zato ljudi mogu imati veće mišiće bez povećanja snage.

Zato je mišićima potreban odmor da bi rasli.

Ako nemate odgovarajući odmor ili ishranu, možete zapravo preokrenuti anabolički proces da razvijete mišiće, tako da je važno da optimizujete ovo kao deo treninga. Metabolizam mišićnih proteina obično traje između 24 i 48 sati, to znači da sve što konzumirate u ovom periodu utiče na rast mišića.

Odmaranje vas bukvalno čini jačim, dozvoljavajući vašim mišićima da se popravljaju i postanu deblji, i omogućavajući vam da povećate težinu i ponavljanje da biste išli dalje. Tokom sna, nivoi hormona rasta su na najvišem nivou; ovo pomaže telu da izgradi jače mišiće kako bi nadoknadili stres pod kojim ste bili.

Bez odgovarajućeg odmora i oporavka posle treninga, rizikujete da udarite u plato u treningu, da se povredite ili čak smanjite performanse.

Takođe, imajte na umu da svako ima ograničenje koliko njihovi mišići mogu stvarno da rastu. To zavisi od pola, starosti i genetike, na primer, muškarci mogu graditi veće i jače mišiće nego žene, jer prirodno imaju više testosterona.

Zašto profesionalni proteini 100% na bazi surutke

Protein je ključni nutrijent za telo i odgovoran je za izgradnju tkiva u telu. Proteini su naročito dobri u pomaganju rastu mišića i mogu se koristiti i kao izvor energije.

Telo brzo upija proteine iz surutke, što znači da ona prelazi u krvotok brže od drugih izvora proteina, a surutka ima dodatni efekat da ima jači anabolički uticaj na rast mišića, što znači da je to savršen izbor za one koji traže da postanu jači I imaju veće mišiće prilikom vežbanja.

Smeša Koncentrata proteina iz surutke i Izolat proteina iz surutke u kombinaciji sa Amino Kiselinom Matrix pronađena u profesionalnim proteinima 100% na bazi surutke pomaže našim sportistima da se oporave brže, dobiju mišićnu masu i dopune svoja tela nakon zahtevnog treninga.

Profesionalni proteini 100% na bazi surutke su idealni za one koji žele da povećaju unos proteina bez dodavanja kalorija, ugljenih hidrata i masti pri ishrani; lako se mešaju i i telo ih lako absorbuje.

Kako se profesionalni proteini 100% na bazi surutke koriste

Pomešati 1. porciju (30 g) u 250 ml vode, mleka ili bilo koje druge tečnosti dnevno. Najbolje vreme za korištenje je nakon treninga. profesionalni proteini 100% na bazi surutke je najbolje uzimati nakon treninga kako bi se ubrzao oporavak i rast mišića, ali se takođe može uzimati u bilo koje doba dana ako niste jeli nekoliko sati da biste obezbedili brzi izvor proteina vašim mišićima.

Kome su profesionalni proteini 100% na bazi surutke namenjeni

Svako ko želi da poveća mišiće i pomogne mišićima da se oporave nakon treninga. Profesionalni proteini 100% na bazi surutke su posebno važni za one koji žele da povećaju svoje mišićne rezultate što je pre moguće. Profesionalni proteini 100% na bazi surutke su takođe idealan dodatak koji se koristi za one koji žele da održavaju mišićnu masu tokom dijeta i pomažu u održavanju zdravih kostiju.

Informacije o Alergenima

Proizvedeno u objektu koji obrađuje sastojke od mleka, jaja, glutena, soje, kikirikija, oraha, ribe i ljuski.

Izvor: https://uk.scitecnutrition.com/products/100-whey-protein-professional

Just Gym

Karađorđeva 29, Kragujevac

info@justgym.rs

Budite uvek u toku, pratite naš Instagram profil i ne dozvolite da vam nešto promakne.

Radno vreme

pon - pet

08:00 - 23:00

sub - ned

12:00 - 20:00

Lokacija

Map image icon

Karađorđeva 29

34000, Kragujevac

Pozovite Nas

Smartphone icon image

+ 381 69 695 595